Jednosmjerna regulacija prometa prema školi!

Jednosmjerna regulacija prometa prema školi!

Nakon što je izgrađena nova prilazna cesta prema dječjem vrtiću i osnovnoj školi, te je izvršena i kompletna rekonstrukcija kolnika u Ulici učitelja Vjekoslave Kezele (stara prilazna cesta Osnovnoj školi), uspostavljena je i nova jednosmjerna regulacija prometa navedenim ulicama.
Obzirom da u ponedjeljak započinje nova školska godina, upozoravaju se roditelji koji će prometovati prema osnovnoj školi, da je prilaz osnovnoj školi i dječjem vrtiću osobnim vozilom moguć isključivo novom prometnicom pokraj kućnog broja Toplička 176, a za odlazni smjer i spajanje na Topličku ulicu kod kućnog broja Toplička 180 (Mister X) koristi se Ulica učitelja Vjekoslava Kezele.
U petak, 31. kolovoza djelatnici PZC-a Varaždin, temeljem narudžbe Općine Gornji Kneginec, izvršili su postavu dodatne vertikalne prometne signalizacije, te se umoljavaju roditelji da poštuju prometnu signalizaciju, a prvih dana nove školske godine promet prema osnovnoj školi i dječjem vrtiću nadzirati će i djelatnici prometne policije.

Galerija slika