Gospodarski sajam Varaždin

Gospodarski sajam Varaždin

U sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu otvoren je 1. Gospodarski sajam na kojem obrtnici i poduzetnici predstavljaju i izlažu svoje proizvode i usluge...

U sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu otvoren je 1. Gospodarski sajam na kojem obrtnici i poduzetnici predstavljaju i izlažu svoje proizvode i usluge. Tijekom trajanja sajma izlagačima i posjetiteljima se nudi cjelodnevni program događaja, a uz sajamske izložbe i prezentacije, održat će se gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda, prezentacija starih zanata, sajamski radio, zabavno – glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.


U zabavo glazbenom programu nastupaju: Varaždinske mažoretkinje, Valentina Geci, Kristijan Petrović Kiki, Tamburaški sastav „Taliri" i drugi.


Sajam je posjetio zamjenik općinskog načelnika Općine Gornji Kneginec, Robert Đuranec, koji se zadržao na izlagačkom prostoru „Poslovne zone" Varaždin sa njezinim predstavnicima i partnerima u poslovnoj suradnji.