Obavijest korisnicima javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Gornji Kneginec

Obavijest korisnicima javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Gornji Kneginec

Trgovačko društvo ČISTOĆA d.o.o. na području općine Gornji Kneginec davatelj je javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada. Obzirom na zakonsku obvezu razvrstavanja otpada ''na kućnom pragu'', a s ciljem daljnjeg smanjenja količina miješanog komunalnog otpada, društvo ČISTOĆA d.o.o. u suradnji s Općinom Gornji Kneginec omogućiti će svakom korisniku javne usluge na području općine ostvarenje navedene zakonske obveze. Uz postojeću posudu za odvojeno odlaganje otpadnog papira društvo ČISTOĆA d.o.o. korisnici će dobiti plastične namjenske vreće za odvojeno odlaganje otpadne plastike (žuta vreća) , stakla (zelena vreća) i tekstila (smeđa vreća). Uz vreće, građani će u dostavljenom ''paketu'' dobiti i edukativni materijal o načinu razvrstavanja otpada i obavijest o terminima sakupljanja namjenskih plastičnih vreća za odvojeno odlaganje za 2015. godinu..
Ujedno, korisnici će u paketu sa vrećama dobiti i Privremene sporazume, a putem kojih će TD ČISTOĆA d.o.o. izvršiti reviziju baze korisnika na području općine Gornji Kneginec. Korisnici su dužni iste popuniti, i to sukladno zakonskim odredbama, isključivo vlasnici nekretnine. Privremeni sporazum korisnik će predati djelatnicima TD ČISTOĆA d.o.o. prilikom dolaska u domaćinstvo poradi ugradnje RFID TRANSPONDERA (čip) na posudi te će se ujedno provjeriti i svi upisani podaci navedeni u Privremenom sporazumu . Također, sve nejasnoće prilikom ispunjavanja Privremenog sporazuma riješiti će se s djelatnikom TD ČISTOĆA d.o.o. pri dolasku radi ugradnje čipa u posudu.
Djelatnici TD ČISTOĆA d.o.o. obavljati će ugradnju RFID transpondera (čipa) po domaćinstvima na području općine Gornji Kneginecu u periodu od 02. studenog – 30. studenog 2015. godine u popodnevnim satima.
Za sve dodatne informacije građani mogu nazvati Službu za korisnike društva ČISTOĆA d.o.o. na brojeve telefona 042/212-996 ili 042/660-310.
Hvala na razumijevanju i smanjimo količine otpada zajedno!

Informacije o sortiranju i rasporedu odvoza smeća možete saznati ovdje.


OPĆINA GORNJI KNEGINEC I TD ČISTOĆA D.O.O.