Radujte se na Božićnom koncertu u Knegincu

Radujte se na Božićnom koncertu u Knegincu

Božić je blagdan koji na poseban način oblikuje i odgaja svakoga čovjeka.
Božićne pjesme i običaji uče nas temeljnim ljudskim vrijednostima, stvaraju ozračje radosti i svečanosti. S njima se poistovjećujemo jer u nama bude osjećaj pripadnosti obitelji, ljubavi prema bližnjima i zato su uvijek rado slušane i pjevane.
Upravo nas one podsjećaju da je ovo najljepši dio godine, a ovaj božićni koncert jedinstvena prilika da zapjevamo s vrhunskim glazbenim umjetnicima.
Na koncertu nastupaju: Zsa Zsa, ŽVS Kaliope, ŽVS Klapa Lucerne, ŽVS Kneginje, TS Taliri, Jan Borak, Ana Novotni, Paula Bobek, Darija Ivanjko, Dominik Pofuk, Tena Kramar, Dječji vrtić „Bubamara“, KUD „Knegingrad“, Župni zbor sv. M. Magdalene i Mješovoto pjevački zbor „Tonimir“.
Stoga Vas pozivamo da i ovoga puta podijelite radost rođenja maloga Božića na tradicionalnom «Božićnom koncertu u Knegincu».
U suradnji Općine Gornji Kneginec i TZ Općine Gornji Kneginec, u četvrtak, 27. prosinca 2018. godine s početkom u 18,00 sati u Školsko-sportskoj dvorani OŠ Kneginec Gornji, održat će se osmi „Božićni koncert u Knegincu“.
Dobro nam došli!
Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a nakon koncerta ispred ulaza u sportsku dvoranu osigurane su božićne slastice, kuhano vino i čaj koje će podijeliti zaposlenici Općine.

Galerija slika