Izdavanje propusnica

Izdavanje propusnica

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH od 23. ožujka 2020. godine zabranjuje se napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka, a koja vrijedi od 24.03.2020. u 00:01 sati.
Stožer civilne zaštite Općine Gornji Kneginec izdavat će propusnice građanima iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština. Propusnice se izdaju isključivo u slučaju nužnosti, a trebaju se zatražiti najkasnije dan prije datuma putovanja. 

Molimo da zahtjev za izdavanje propusnice  predate prvenstveno putem sustava e-propusnice na linku: https://epropusnice.gov.hr/


Propusnicu možete zatražiti i usmeno na telefon 042/242-150 od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 14 sati.

Zahtjev možete poslati i na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Zahtjev mora sadržavati ime i prezime podnositelja zahtjeva, OIB, razlog odobrenja, datum za koji se traži te relaciju putovanja.

ZA STANOVNIKE KOJI ZAHTJEVAJU HITNU MEDICINSKU SKRB PROPUSNICU IZDAJE IZABRANI LIJEČNIK OBITELJSKE MEDICINE.

POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA koji imaju poljoprivredne površine, objekte za poljoprivrednu proizvodnju, preradu i skladištenje propusnice će izdavati službenici Uprave za stručnu podršku razvoja poljoprivrede i ribarstva Ministarstva poljoprivrede.  Zahtjevi će se zaprimati putem telefona, e-maila ili web forme www.savjetodavna.hr/propusnice. Propusnice će se moći dobiti elektronskim putem (putem elektronske pošte te aplikacija Viber i WhatsApp) ili preuzeti u područnom uredu Ministarstva poljoprivrede. Poljoprivrednici se mogu za izdavanje propusnica obratiti djelatniku Ministarstva poljoprivrede - za Varaždinsku županiju: tel. 042/200-332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stožer civilne zaštite

Općine Gornji Kneginec

Galerija slika