Građani se masovno uključili u prikupljanje pomoći

Građani se masovno uključili u prikupljanje pomoći

Općina Gornji Kneginec uključila se u akciju prikupljanja pomoći za sve potrebite na poplavljenim područjima u Republici Hrvatskoj. Danas, tijekom cijelog jutra pristizali su građani u prostorije Općine i donosili prehrambene artikle, kozmetiku, odjeću, obuću, pokrivače i ostalo što misle da bi moglo pomoći ljudima, koji su trenutno bez ičega smješteni po slavonskim dvoranama i školama, daleko od svojih domova.
Pomoć se prikupljala u prostorijama Općine do 15 sati, a već oko 14 sati zbog prikupljenih većih količina pomoći, a nakon sortiranja i pakiranja od strane djelatnika Općine, započeo je transport prikupljenih namirnica i potrepština u Crveni križ u Varaždinu, koji će isto dostaviti potrebitim građanima na poplavama ugroženim područjima. Transport prikupljene pomoći su osigurali općinsko komunalno poduzeće KNEKOM i DVD Kneginec Gornji svojim teretnim vozilima.
Ovom prigodom zahvaljujemo se svim građanima koji su se odazvali na poziv Općine, te su time pomogli unesrećenima u poplavama u Hrvatskoj.