Održana večer bosanskih Hrvata u podružnici Varaždin - UBH Prsten

Održana večer bosanskih Hrvata u podružnici Varaždin - UBH Prsten

Već tradicionalno prva subota u novoj godini okuplja članove i simpatizere udruge Prsten iz varaždinske podružnice koja već petu godinu za redom organizira ovaj događaj. U Donjem Knegincu 3.1.2015. godine tradicija se nastavlja, blagdanskom druženju prisustvovalo tristotinjak osoba svih uzrasta od onih najmlađih na kojima svijet ostaje, do starijih koji prenose svoje iskustvo,znanje i doživljaje na mlađe.
Posjetiteljima se obratio predsjednik podružnice Varaždin UBH Prsten Mario Paurević koji je pozdravio uzvanike i sve nazočne te se zahvalio na rekordnom odazivu. Pozvao je sve zainteresirane da se pridruže radu udruge kroz aktivnosti koje provodi klub poduzetnika,forum mladih,KUD Prsten, sportska sekcija ...
prsten 2Jubilarna večer iskorištena je za uručivanje zasluženih priznanja , tako je predsjednik varaždinske podružnice UBH Prsten Mario Paurević uručio Zahvalnicu za poseban doprinos u radu podružnice glavnom tajniku UBH Prsten Marjanu Biškiću i Općini Gornji Kneginec koju je preuzeo načelnik općine Goran Kaniški.
Skupu se obratio i predsjednik UBH Prsten Mijo Marić , pozdravio je sve prisutne i pohvalio dosadašnji rad podružnice te najavio ideje koje bi trebale biti okosnica za razvoj udruge Prsten a i društva u kojem živimo kroz klub poduzetnika i njihove aktivnosti.
U zabavnom dijelu večeri nastupali su: izvorna grupa Baščovani, plesni studio Takt iz Varaždina, KUD Prsten koji je pred svojom publikom pokazao ljepotu tradicionalnih plesova i pjesama, te zabavno narodnu glazbu je predvodila grupa Elita band. Posjetitelji su bili nagrađeni i bogatom tombolom koju su omogućili sponzori ove večeri.

Mario Paurević