Kampanja za upis u prvi razred srednje škole

Kampanja za upis u prvi razred srednje škole

U športskoj dvorani osnovne škole Kneginec Gornji već osmu godinu za redom održala se „Kampanja za upis u prvi razred srednjih škola u školskoj godini 2015./2016." namijenjena učenicima završnih razreda osnovnih škola, Kneginca Gornjeg, Svetog Ilije, Trnovca Bartolovečkog i Jalžabeta.
U uvodnom dijelu nazočne je pozdravila predsjednica skupštine Varaždinske županije Dubravka Biberdžić a u ime domaćina Robert Đuranec, zamjenik općinskog načelnika Općine Gornji Kneginec koji je učenicima zaželio dobar izbor srednjih škola i puno uspjeha u njihovom budućem srednjoškolskom i životnom obrazovanju.
Prezentaciji upisa, uz srednje škole sa sjedištem na području Varaždinske županije bili su i predstavnici Varaždinske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HGK – Županijske komore Varaždin, te Obrtničke komore Varaždinske županije.
Učenici i roditelji dobili su na jednom mjestu informacije o svakoj srednjoj školi, nudeći odgovore na sva njihova pitanja o programima, dodatnim aktivnostima, mogućnostima daljnjeg školovanja i perspektivama na tržištu rada.
Predstavnici sedamnaest srednjih škola su u svom predstavljanju, pozvali učenike da iskoriste priliku "Dana otvorenih vrata škola," kako bi se što bolje upoznali sa radom i zanimanjima koja nude škole. Nakon službenog dijela predstavljanja srednjoškolskih ustanova, na info pultovima škola vladala je gužva i interes učenika kod preuzimanja promotivnih brošura i letaka koje prate kampanju.

kampanja skole 2