Obilježen Praznik rada

Obilježen Praznik rada

Turistička zajednica općine Gornji Kneginec organizirala je i ove godine proslavu 1. svibnja, međunarodnog Praznika rada. Tehnički dio organizacije proslave odradili su članovi Športske zajednice Općine Gornji Kneginec, te članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata-podružnica Kneginec i Udruge vinogradara i voćara Varaždinbreg. Svoje aktivnosti okupljenima su prezentirali i Likovna udruga KULA Kneginec te članovi Lovačke udruge Zec Varaždinbreg. U program proslave uključila se i udruga umirovljenika Općine Gornji Kneginec koja je organizirala šporstke susrete zajedno sa svojim gostima iz Udruge umirovljenika Općine Trnovec Bartolovečki.
Proslava se održala na igralištu zvanom «Šumica» na Malom Vrhu, a bilo je nazočno više od 500 građana.
Tijekom dana bile su uz turnir u malom nogometu, te zabavni program, organizirane i druge zabavne aktivnosti. U 11 sati započela je besplatna podjela graha sa špekom za sve nazočne građane.
Općina Gornji Kneginec ovom prigodom zahvaljuje se Turističkoj zajednici općine Gornji Kneginec, kao i članovima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata-podružnica Kneginec te Udruge vinogradara i voćara Varaždinbreg, na usješnoj organizaciji proslave 1. svibnja.