Miroslava Cvek predsjednica Hrvatske stranke umirovljenika

Miroslava Cvek predsjednica Hrvatske stranke umirovljenika

U utorak, 5. rujna u društvenom domu Gornji Kneginec održana je izborna skupština općinske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika.
Izvješće o radu za proteklo četverogodišnje razdoblje podnio je Ivan Medved, dosadašnji predsjednik stranke na općinskoj razini i zamjenik predsjednika županijske organizacije HSU-a. U izvješću je posebno istaknuta odlična suradnja sa HSS-om i DKS-om, koalicijskim partnerima s kojima su kneginečki umirovljenici izašli na prošle lokalne izbore sa zajedničkom listom i polučili očekivano dobar rezultat. Posebno je spomenuta dosadašnja suradnja sa općinskim načelnikom Goranom Kaniški i zamjenikom Robertom Đurancom koji su pokazali svoju susretljivost u realizaciji programa i aktivnosti umirovljenika, sa željom da se ista nastavi i dalje. Na skupštini je izabrano novo vodstvo stranke, te su doneseni program rada i financijski plan za naredno razdoblje. U programu radu istaknuta je suradnja sa Udrugom umirovljenika Općine Gornji Kneginec u kulturnim, zabavnim i sportskim aktivnosti, te u aktivnostima za unapređenjem uvjeta života umirovljenika i starijih osoba, kao i iznalaženje rješenja za dobivanje stalne prostorije za rad Udruge umirovljenika.
Za predsjednicu općinske organizacije izabrana je Miroslava Cvek, za potpredsjednike Ivan Medved i Josip Šestak, za članove Izvršnog odbora izabrani su Katarina Cmrk Šanić i Pero Pakšec, dok su za članove Nadzornog odbora izabrane Nadica Borović, Ana Šimunec, Mira Pofuk, Natalija Vitez i Štefica Cvek.
Skupštini su nazočili predsjednik županijske organizacije HSU-a Milan Škvorc, predsjednik općinske organizacije HSS-a Robert Đuranec, predsjednik Demokratske Kneginečke stranke Damir Keretić, te općinski načelnik Goran Kaniški koji se u svom obraćanju zahvalio kneginečkim umirovljenicima na podršci pobjedničkoj koaliciji na održanim lokalnim izborima u Općini Gornji Kneginec, te obećao dodjelu prostorija za rad udruzi umirovljenika i pomoć u realizaciji programskih aktivnosti umirovljenika i potreba starijih osoba.

Galerija slika