Potpisani ugovori o stipendiranju

Potpisani ugovori o stipendiranju

U petak, 24. studenog u prostorijama Općine Gornji Kneginec potpisani su ugovori o stipendiranju 20 studenata s područja općine u akademskoj godini 2017./2018.

Općinski načelnik Goran Kaniški pozdravio je okupljene stipendiste i naglasio kako se nada da će im stipendije olakšati podmirivanje dijela troškova studiranja. Za studente koji studiraju izvan Varaždinske i Međimurske županije isplaćivati će se stipendije u mjesečnom iznosu od 600 kuna, odnosno 300 kuna ako je mjesto studiranja na području Varaždinske i Međimurske županije.

Dodijeljeno je 10 stipendija za nadarene studente, 5 stipendija s osnova braniteljskog statusa te 5 stipendija za studente slabijeg socijalnog statusa. Za tu namjenu će se iz općinskog proračuna studentima isplatiti 86.400 kuna.

Korisnici stipendija su Lorena Vidović, Helena Kanižić, Marko Herceg, Isabel Matoković, Marin Medved, Tena Šemiga, Alen Okreša, Boris Generalić, Laura Levatić, Helena Kukec, Marko Kanižić, Dean Pofuk, Ana Čavlek, Monika Petreković-Dvorščak, Karmen Petreković-Dvorščak, Elena Medved, Ivana Đurđek, Ivan Sinković, Martina Trtinjak i Monika Vugrinec.

Galerija slika