Pobjednici ekipa „Iceki – Niko Trade“

Pobjednici ekipa „Iceki – Niko Trade“

U subotu, 26. veljače odigrana je završnica zimske malonogometne lige „Kneginec 2019.“ u kojoj je postignuto 55 golova, a od najuzbudljivijih utakmica izdvajamo utakmicu za 3. mjesto između domaće ekipe „Lamabada“ i „NB Boni Sudovec“ koja je u regularnom dijelu završila neodlučeno 6:6, a nakon boljih izvođenja sedmeraca slavila je gostojuća ekipa sa 9:7, što je ukupno 16 postignutih golova u jednoj utakmici. U finalnom dvoboju za prvo mjesto u izuzetno taktičkom susretu. ekipa „Iceki – Niko Trade“ pobijedila je prošlogodišnje pobjednike turnira ekipu „Baka Gojanec“ sa minimalnim rezultatom 1:0.
Najboljim igračem i strijelcem zimske malonogometne lige „Kneginec 2019.“ proglašen je Karlo Kutnjak iz ekipe „Lambada“ sa 15 postignutih golova, a najboljim golmanom Alen Đurman iz ekipe „Baka Gojanec.“
Nagrađenim ekipama za osvojena prva tri mjesta, najboljeg strijelca i golmana, nagrade je uručio zamjenik općinskog načelnika i predsjednik Športske zajednice Općine Gornji Kneginec, Robert Đuranec.

Galerija slika