Uspješna izložba Likovne udruge „Kula Kneginec“

Uspješna izložba Likovne udruge „Kula Kneginec“

U petak, 23. studenoga, u društvenom domu Turčin otvorena je trodnevna izložba Likovne udruge „Kula Kneginec.“ U uvodnom dijelu nazočne su pozdravili predsjednik udruge Ivan Keretić te tajnica Ines Borović koja je ukratko prezentirala program i aktivnosti udruge.
Ovo je do sada najveća i najbogatija održana izložba kneginečkih likovnjaka sa 80-tak izloženih likovnih radova i djela, stvorenih u mjesecu srpnju ove godine na likovnoj koloniji pod nazivom „Kneginščijada 2018“, koja je održana na ribnjacima SRD „Ostriž“ u Gornjem Knegincu povodom proslave Dana općine Gornji Kneginec.
Izloženi likovni radovi dražili su ljudsku maštu, predstavljajući daljinu, spoj neba i zemlje, te čovjekovo putovanje u imaginarnom svijetu drugačijem od onoga u kome se odvija naša svakodnevnica.
Program otvaranja izložbe obogatili su tamburaški sastav KUD-a „Knegingrad“ i članice udruge „Žene u formi“ svojim plesnim nastupima. Otvaranju izložbe, uz brojne goste, nazočili su predstavnici udruga građana s područja općine te zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec koji je pohvalio dosadašnje aktivnosti udruge ne krijući svoje iznenađenje velikim brojem izloženih slika. Ujedno je pozvao članove udruge na daljnju suradnju u manifestacijama koje priređuje Općina Gornji Kneginec.

Galerija slika