Održana skupština DVD Lužan Biškupečki

Održana skupština DVD Lužan Biškupečki

Dana 07. ožujka 2015.godine s početkom u 18sati u Društvenom domu Lužan Biškupečki održana je 34. izvještajna skupština DVD-a Lužan Biškupečki. Predsjednik Zoran Horvatić na samom je početku zaželio dobrodošlicu svim članovima i uzvanicima te predložio dnevni red.
Nakon prihvaćanja dnevnog reda i izbora radnih tijela, prezentirano je izvješće o protekloj 2014. godini.
Uz redovne djelatnosti koje su bile odrađene, predsjednik Zoran Horvatić posebice je istaknuo nedostatak terena za vatrogasne i sportske aktivnosti, te istaknuo da je potrebno novije kombi vozilo za djelovanje društva.
Nakon rasprave o planu rada i financijskom planu za tekuću 2015.godinu, predsjednik društva ukratko je prezentirao donošenje novog Statuta društva, što zahtjeva provođenje niza administrativnih aktivnosti radi usklađivanja rada udruge s pozitivnim zakonskim propisima.
Na samom kraju sjednice, predsjednik DVD-a uručio je zahvalnice svim članovima i uzvanicima koji su doprinijeli boljitku društva, te im se tom prilikom zahvalio. Sjednici su bili nazočni općinski načelnik Goran Kaniški i zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec.