Izborna skupština "Udruge vinogradara i voćara Varaždin Breg"

Izborna skupština "Udruge vinogradara i voćara Varaždin Breg"

Udruga vinogradara i voćara Varaždin Breg održala je u Donjem Knegincu u subotu, 25. travnja 2015. godine, izbornu skupštinu kojoj je prisustvovalo osamdesetak članova Udruge i gostiju prijateljskih udruga vinogradara i vinogradarki iz Varaždinskih Toplica, Beretinca, Sveti Ilije, Ljubeščice i Jalžabeta.

Predsjednik udruge Dragutin Cvek podnio je izvješće o radu za proteklo četverogodišnje razdoblje a isto je i jednoglasno usvojeno. Na skupštini je izabrano novo vodstvo udruge, pa će tako i u narednom četverogodišnjem mandatu dužnost predsjednika vršiti dosadašnji predsjednik Dragutin Cvek, dužnost potpredsjednika obnašat će Damir Keretić, a poslove tajnika obavljat će Vladimir Vugrinec. Uz članove predsjedništva Udruge izabrani su i članovi Upravnog odbora: Damir Lončarić, Ivan Turković, Ivan Prahić i Ernest Martan, dok je za predsjednika Nadzornog odbora izabran Krunoslav Oreški.

Novoizabrani predsjednik podnio je članovima skupštine program rada i financijski plan za 2015. godinu, koji su jednoglasno usvojeni. Vinogradari su na skupštini usvojili novi Statut i donijeli odluku o likvidatoru Udruge, te su dodijeljena priznanja zaslužnim članovima za dugogodišnji rad i aktivnosti u udruzi.

Skupštini je prisustvovao zamjenik općinskog načelnika Robert Đuranec, koji je čestitao novoizabranom vodstvu udrug20150425 190041e, pohvalio njihov dosadašnji rad i istaknuo kako se vinogradari vrlo rado odazivaju na sve manifestacije koje organizira Općina Gornji Kneginec, te ih je pozvao na buduću suradnju.