Mladi posjetili Advent u Zagrebu

Mladi posjetili Advent u Zagrebu

U organizaciji Kneginečke udruge mladih u nedjelju, 4. prosinca, mladi iz Općine Gornji Kneginec boravili su na Adventu u Zagrebu. Naš glavni grad dočekao nas je lijepim vremenom i mnogim sadržajima, najvećim klizalištem u Hrvatskoj na prekrasnom "Tomislavcu", osvijetljenim parkom Zrinjevac, primamljivim Trgom bana Josipa Jelačića sa raznim delicijama, modernim Cvjetnim trgom, te mirisima kuhanog vina i slastica na Gornjem gradu.
U božićnom ugođaju, veselom raspoloženju i prepunim zagrebačkim ulicama mladi su uživali tijekom cijelog poslijepodneva. Nakon cjelodnevnog druženja u gradu raspoloženje je dodatno podigla posjeta kazalištu "Teatar Exit" gdje je organizirana komedija "Kako misliš mene nema?" koju su odigrali naši poznati glumci Filip Juričić i Amar Bukvić. Poučnom predstavom za mlade završio je sadržajima bogat dan u Zagrebu i mladi su se malo umorni, ali sretni vratili u naš Kneginec oko ponoći.
Zahvaljujemo Općini Gornji Kneginec i načelniku Goranu Kaniškom na financijskoj podršci realizaciji posjeta Adventu u Zagrebu za kneginečku mladost.

Kneginečka udruga mladih