Novi predsjednik lovaca Mladen Medved

Novi predsjednik lovaca Mladen Medved

U petak, 17. veljače održana je 13. godišnja, ujedno izborna, Skupština Lovačke udruge „Zec“ Varaždinbreg u prostoru udruge na Malom Vrhu.
Skupštinu je otvorio Predsjednik Udruge Stanislav Krklec, te pozdravio sve nazočne. Nakon pozdravnih riječi, vođenje skupštine preuzelo je radno predsjedništvo, odnosno voditelj radnog predsjedništva Medved Mladen, koji je po izvješću Verifikacijske komisije utvrdio da postoji kvorum, te se pravovaljano mogu donositi sve odluke.
Nakon prihvaćanja dnevnog reda, dosadašnji predsjednik udruge Stanislav Krklec podnio je izvješće o dosadašnjem radu.
Osvrnuo se na četverogodišnji rad udruge, organizaciju lova na divljač, te sudjelovanje na manifestacijama Općine i na međudruštvenim gađanjima na glinene golubove.
Nakon toga Tajnik udruge Ivica Đuranec podnio je izvješće o trenutnom stanju blagajne, te o svim troškovima i potraživanjima, a predsjednik Nadzornog odbora Ivan Keretić potvrdio je da je rad udruge bio pravovaljan, transparentan i u skladu sa Statutom.
U nastavku skupštine izabran je Upravni odbor od 7 članova u sastavu Ivica Đuranec, Ivan Keretić, Stanislav Kreklec, Milan Mašić, Mladen Medved, Tomislav Mihalić i Ivan Turković.
U Nadzorni odbor izabrani su Franjo Cirković (predsjednik), Stjepan Lukinec i Stjepan Zemljak.
Za novog Predsjednika izabran je Mladen Medved, za njegovog zamjenika Stanislav Krklec, dok je u Županijski lovački savez za zastupnika predložen predsjednik Mladen Medved.

Galerija slika