Održan 17. Izvještajni Sabor UDVDR-klub Gornji Kneginec

Održan 17. Izvještajni Sabor UDVDR-klub Gornji Kneginec

U nedjelju, 26. ožujka ove godine održan je Izvještajni Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Gornji Kneginec. Saboru su, osim članova udruge, prisustvovali i branitelji srodnih udruga iz Varaždina, Sračinca, Petrijanca, Vinice, Trnovca, Jalševca i Goričana. Pozivu su se odazvali predstavnici Općine, načelnik Goran Kaniški i zamjenik načelnika Robert Đuranec, te predstavnici DVD-a Gornji i Donji Kneginec, Udruge vinogradara i vožara Varaždinbreg, te sponzori.
Predsjednik Boris Ocvirek podnio je izvješće o radu i naveo mnoge aktivnosti među kojima su dvije najznačajnije, radovi na uređenju Sportsko rekreacijskog centra Mozdernjak i biciklijada od Vinice do Varaždin Brega. Blagajničko izvješće podnio je Damir Petrić.
Izvješće Nadzornog odbora podnio je Ivan Keretić, a Središnjeg odbora Božidar Jurinec. Pročitan je plan rada, te financijski plan za naredno razdoblje. Podijeljene su zahvalnice predstavnicima Općine, sponzorima i podupirateljima udruge.
Saboru je, kao i svake godine, prisustvovala majka poginulog branitelja Vlatka Imbrišća kojem je Udruga podigla spomen obilježje na mjestu pogibije na ulazu u selo Kukunjevac. Gospođa Stanislava darivala je udrugu kolačima i podijelila nekoliko poklona. Poslije službenog dijela Sabora uslijedilo je ugodno druženje.

Galerija slika