Skupština Kneginečke udruge mladih

Skupština Kneginečke udruge mladih

U petak, 31. ožujka s početkom u 19 sati održana je Izvještajna skupština Kneginečke udruge mladih. Predsjednik udruge Marko Brezovec osvrnuo se na proteklu godinu i niz aktivnosti udruge koje su održane u tom razdoblju, istaknuo uspjehe pojedinih članova te izrazio zadovoljstvo za interesom sve više mladih iz Općine Kneginec koji žele pristupiti radu udruge.
Ostale točke dnevnog reda sastojale su se od Financijskog izvješća za 2016. godinu, Plana rada udruge za 2017. godinu,te novih prijavljenihprojekata i aktivnosti. Na skupštini su, osim predstavnika tijela udruge i članova, prisustvovali i općinski načelnik Goran Kaniški, predstavnici DVD-a Kneginec Donji, DVD-a Kneginec Gornji, te suradnica udruge na pojedinim projektima, gđa. Danijela Novosel Turković.
Na kraju skupštine predsjednik je predstavio niz novih aktivnosti koje slijede, a posebno otvorenje Street workout parka koji će biti postavljen iza zgrade Knekom-a uz vatrogasni poligon DVD-a Kneginec Gornji. Tom prilikom se posebno zahvalio Općini Gornji Kneginec i načelniku za prihvaćanjem te sufinanciranjem ovog projekta. Planirano otvorenje parka je nakon Uskrsa. Nakon službenog dijela održano je druženje članova udruge.

Galerija slika