Glazbene dive u Lumini centru

Glazbene dive u Lumini centru

Ne propustite tri velike glazbene dive u Lumini centru

• Lumini priređuje magičnu večer za sve ljubitelje kvalitetne glazbe
• U subotu, s početkom u 18 sati zatvorite oči i doživite Zaz, Giorgiu, Aliciu Keys, Rihannu ili Adele
Sve posjetitelje Lumini centra u subotu, 5. srpnja s početkom u 18.00 sati očekuju "Three ladies" iza kojih stoje Maja Vučić,Ivana Radovniković i Branka Delić. Ovi romantični soprani i topli alt na najbolji mogući način odvest će u ljeto sve male i velike ljubitelje kvalitetne glazbe stoga ne propustite ovaj glazbeni spektakl u Lumini centru.
Raspon pjesama od starih evergreena pa do najnovijih svjetskih hitova poput "Fly me to the moon", "Je veux", "Sway","Will you still love me tomorrow", "Valerie","Sexy cool", "I say a little pray for you", "Rolling in the deep", "Sunrize","Perfect", "Sweet about me", "Tako rijetko si tu" bez sumnje će oduševiti mlađe i starije generacije, a osim domaćih i engleskih naslova publika će moći uživati i u uspješnicama na francuskom i talijanskom jeziku.
Osim kultnih hitova, ove tri velike dive predstavit će i najnoviju pjesmu „Europa na dlanu" za koju su snimile i video spot, a pripremaju i ljetnu turneju po turneju po obali te niz koncerta u Bruxellesu i ostalim glavnim gradovima zemalja Europske unije.
Izuzev ove upečatljive glazbene priče, u Lumini centru od 16.00 sati do 18.00 sati najveselija klaunesa Jana nedvojbeno će zabaviti mališane sa svojim veselim dosjetkama, a svakome djetetu izmamiti osmijeh na lice sa figuricom od balona po želji. Tu će biti i njezin veliki pomagač stoga skoknite do Lumini centra i provjerite što Vas sve očekuje ove subote.