HAKL 3na3 turnir u Lumini centru

HAKL 3na3 turnir u Lumini centru

Volite nogomet? Tada već danas na kalendaru zabilježite datum 9.8. jer Lumini centar priprema pravo nogometno ludilo koje ne smijete propustiti!
Maksimalno 32 momčadi sudjelovat će u ovoj jedinstvenoj igri koja objedinjava sve elemente običnog nogometa, ali je i puno više od toga – uzbuđenje, brzina i adrenalin neizostavni su dio 'nogometa u kavezu', tzv. cageballa. Turnir počinje već u 9:00 sati, a igra se u ograđenoj nogometnoj areni 3na3, bez golmana. Lopta je non-stop u igri, nema kornera, gol auta ni zaleđa ... više informacija i detaljna pravila igre potražite na www.lumini.hr .
Prijave za turnir su u tijeku, stoga požurite jer u igru ulaze samo prve 32 registrirane ekipe. Okupite svoju punoljetnu mušku ili žensku ekipu od 5 članova (3+2 rezerve), te se prijavite čim prije, a najkasnije do 7.8., osobno na info pultu Lumini centra, recepciji TTS Centra, Maraschino baru ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Igrači na Lumini HAKL 3na3 turniru bore se za vrijedne nagrade naših sponzora:
Najbolji strijelci turnira osvajaju VIDEO KAMERU, dar tvrtke Makro Mikro. Najbolju mušku ekipu ADIDAS nagrađuje nogometnim štitnicima 'Predator'. SPORTVISION, sve igrače prvoplasiranih momčadi u obje kategorije, te najbolje strijelce nagrađuje poklon bonom od 100 kuna. ROX je pripremio poklon pakete za tri prvoplasirane muške ekipe, dok će PODRAVKA poklon paketima nagraditi tri prvoplasirane ženske ekipe. Magazini ROLLING STONE i TOP GEAR daruju po tri godišnje pretplate. Službeno piće turnira je JAMNICA PRO SPORT.
Ako ne igrate ali nogomet ne propuštate, obavezno dođite jer ova dinamična igra prepuna je atraktivnih poteza i prava je poslastica za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu. Jedinstvenu atmosferu turnira doživite uz cjelodnevnu Victus Lumini roštiljadu te zvuke tamburice u poslijepodnevnim satima. Prvih 500 kupaca uz račun hipermarketa Victus Lumini od 8.-9.8. u iznosu od najmanje 200 kuna, te svi igrači na turniru osvajaju ćevape u somunu.
Ostala iznenađenja za posjetitelje i igrače pripremili su: Kraš, Fructal, Pringles, Coca – Cola, Zvečevo, Velpro, Stridon Promet, Lino, Studena, Paloma, Kelloggs, Studenac i Jana.